ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ

Η συγκομιδή τους γίνεται τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο με το χέρι. Στη συνέχεια ακολουθείται μια παραδοσιακή συνταγή ξεπικρίσματος, κατά την οποία τοποθετούνται οι ελιές μέσα σε άλμη, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ξύδι από  κόκκινο κρασί. Σε 5 μήνες είναι έτοιμες να συσκευαστούν.

Διακρίνονται από το επιμηκές σχήμα τους, το λαμπερό τους χρώμα και φυσικά από την εξαιρετική τους γεύση.

 

Διατίθενται σε:

Συσκευασίες vacuum: 250g

Pet πλαστικά δοχεία του: 1kg

Πλαστικά βαρέλια των: 12kg