ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ
Η συγκομιδή τους γίνεται τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο με το χέρι. Στη συνέχεια ακολουθείται μια παραδοσιακή συνταγή ξεπικρίσματος, κατά την οποία τοποθετούνται οι ελιές μέσα σε άλμη, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ξύδι από κόκκινο κρασί. Σε 5 μήνες είναι έτοιμες να συσκευαστούν.
Διακρίνονται από το επιμηκές σχήμα τους, το λαμπερό τους χρώμα και φυσικά από την εξαιρετική τους γεύση.
Διατίθενται σε:
Συσκευασίες vacuum: 250g
Pet πλαστικά δοχεία του: 1kg
Πλαστικά βαρέλια των: 12kg